New Jersey

View listings

Realigro.cz je první celosvětový internetový realitní vyhledávač, na kterém si můžete prohlížet nabídky domů na prodej v New Jersey

Nemovitosti na prodej v New Jersey

New JersNew Jersey Stát Spojených států amerických, který se nachází v severovýchodní části země (Střední Atlantik); to je ohraničeno severovýchodním státem New York, na východě Atlantickým oceánem, na jihu Delaware, na západ a severozápad v Pensylvánii. Řeka Hudson je součástí severovýchodní hranice, řeka Delaware a stejnojmenné zátoky označují jižní a severozápadní hranice. Spojené státy americké, umístěné v severovýchodní části země (Střední Atlantik); to je ohraničeno severovýchodním státem New York, na východě Atlantickým oceánem, na jihu Delaware, na západ a severozápad v Pensylvánii. Řeka Hudson je součástí severovýchodní hranice, řeky Delaware a homonymní zátoka s jižními a severozápadními hranicemi.
Nejste si jisti, jestli je to zajímavé místo, kde hledáte prodej nemovitostí v New Jersey, ale pokud si přečtete náš popis, přehled trhu s nemovitostmi byste o tom měli představu.

New Jersey je severo-východní stát USA s asi 130 mil pobřeží Atlantiku. Hlavním městem je Trenton, ale největší města podle populace jsou Newark a Jersey City. V Liberty City, kde se nachází Liberty State Park, odkud odjíždějí trajekty na nedaleký ostrov Ellis, se nachází historické muzeum imigrace a kultovní socha svobody.

Na jaře trh s nemovitostmi dosáhl dobrého bodu a stejně jako v roce 2017 jsou zásoby těsné a ceny nemovitostí jsou silné. Nejistota ohledně nových daní a odečitatelnosti předplacených nemovitostí způsobila, že někteří prodejci našli způsob, jak čekat, omezené zásobování, a vyzvali domácích zákazníků v New Jersey, aby si uvědomili, zda je na místě vidět úlevu.
Zde jsou čtyři nové trendy realit v New Jersey, aby zjistili, zda hledáte nemovitosti k prodeji v New Jersey pro rok 2018.

Nedávné změny daní vedou několik prodejců nemovitostí k prodeji v New Jersey.

New Jersey má nejvyšší sazbu daně z majetku nebo průměrnou výši obytných nemovitostí, která je skutečně vyplacena jako procento hodnoty domu.

Ceny nemovitostí v prodeji v New Jersey pokračují v růstu.
Snížený inventář podporuje domácí ceny v New Jersey. Včasná poptávka po jarním trhu v roce 2018 ukazuje silný požadavek na bydlení, dva z hlediska intenzivního růstu a zdravého trhu práce.

Přestože se předpokládá, že hypoteční sazby se v roce 2018 zvýší, zůstávají historicky nízké. Současné sazby 30letých fixních hypoték jsou kolem 4,5.

Hlavní město státu a krajské město Trenton je v období obrovského probuzení. Rozsáhlé revitalizace a nový růst v posledních letech přispěly k jeho vzhledu jako hlavní obchodní a vládní centrum a ideální místo, kde můžete začít hledat nemovitost k prodeji v New Jersey. Různé čtvrti nabízejí spoustu možností bydlení a mnoho z nich je přitahováno k malebným starým domům, které jsou k dispozici za rozumné ceny.

Daňové pobídky a silné organizace na podporu sousedství dále podporují tento trend směrem k obnově. Trenton nabízí vynikající nemovitost k prodeji v New Jersey, ale také velmi dobré školy a nadbytek kulturních služeb, od symfonie až po divadlo až po světové muzea.

  •  
    Přesun do New Jersey. Zahraniční a žijí v New Jersey

        New Jersey: jedna z destinací s „bláznivou kulturní identitou, je to nejhustěji osídlený stát ve Spojených státech amerických. Nejvíce hustě obydlené město, Newark, s jeho 500,000 obyvateli, dovolil tomuto národu přijmout přezdívku “stát zahrady”. Přiznej si to: často jste chtěli přejít ...

Mapa, vývoj cen a statistiky

Souvisejících reklam

Cod. 34366

Prodat Jiné (Obyvání), New Jersey, Bergen County, Hasbrouck Heights, 27 Division Ave

10,999,813.33CZK
Prodat
Jiné (Obyvání)

175.59 m²
Krásná 4 ložnice 3 koupelna doma v úžasné rodinné čtvrti, jen pár kilometrů od NYC. V ideálním případě se nachází na konci velmi klidné, žádoucí ulice...
Cod. 3489

Prodat Vila, New Jersey, Newark, Newark, Newark

69,290,162.72CZK
Prodat
Vila

390 m²
Na prodej, ničím nerušený široké zátoce
UNAVAILABLE
Cod. 3488

Prodat Vila, New Jersey, Trenton, Trenton, Trenton

127,624,988.91CZK
Prodat
Vila

547 m²
Na prodej
UNAVAILABLE
Mapa, vývoj cen a statistiky
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB